Restaurant

Restaurantul nostru este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.
Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.
Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri internationale cu specialitatile specifice romanesti alaturi de cele mai bune vinuri.
Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului nostru, intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.
Restaurantul dispune de 150 de locuri unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie.
Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, chiar la baza padurii.
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii