Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesul pe site-ul nostru si utilizarea acestuia sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.

Vizitand si utilizand acest site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos (pe care va rugam sa le cititi cu atentie):

Drepturi de autor

Site-ul nostru este proprietatea SC COMPLEX PARC PINI MOINESTI SRL, CUI RO32051681, Nr. Reg. Com. J04/715/2013, adresa STR. GENERAL NICOLAE SOVA NR. 13 A, LOC. MOINESTI, JUD. BACAU

Intregul continut al site-ului nostru - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC COMPLEX PARC PINI MOINESTI SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala.

Folosirea fara acordul scris al SC COMPLEX PARC PINI MOINESTI SRL a oricaror elemente de pe site-ul nostru se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail info@parcpini.ro sau sa sunati la numarul de telefon +4.0749.269.269.

Accesul

Proprietarul site-ului garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal de informare. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre site-ul nostru este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru proprietarul site-ului sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala!

Produsele si serviciile oferite

Proprietarul site-ului are dreptul de a modifica sau de a sista serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului nostru, partial sau in totalitate, cu sau fara o notificare prealabila. Proprietarul site-ului poate schimba in orice moment continutul site-ului si termenii si conditiile de folosire ale acestuia.

Acceptand sa utilizeze acest site, vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea serviciilor de pe acest site se face pe propria raspundere. Proprietarul acestui site nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile serviciilor prezentate. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si ele pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Proprietarul site-ului isi asuma dreptul de a nu onora anumite rezervari in cazul in care respectivele servicii nu mai fac parte din oferta curenta.

Reclamatii si sesizari

Toate problemele legate de rezervari pot fi adresate telefonic la numarul +4.0749.269.269 sau prin e-mail la info@parcpini.ro.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul nostru este gazduit de serverele unei terte firme.

Proprietarul site-ului nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Proprietarul site-ului nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului nostru. Proprietarul site-ului nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Confidentialitatea datelor si prelucrarea informatiilor

Utilizarea site-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de proprietarul site-ului.

In baza prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, proprietarul site-ului garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Proprietarul site-ului se obliga ca datele personale ale utilizatorilor sa fie folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cu caracater personal primite prin intermediul site-ului nostru vor putea fi folosite pentru procesarea rezervarilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile noastre sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de noi prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Proprietarul site-ului, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

Legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatorii si proprietarul site-ului se va rezolva pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.